Andero partner in strategie en management

Strategie is het belangrijkste tool van een bedrijf of organisatie. Met strategie voor uw organisatie heeft een 5 jaren pad waarmee uw bedrijf haar toekomst heeft gedefinieerd en met drie maandelijkse bijsturing heeft U het stuur in handen als directie of Raad van Bestuur. Alle korte- en lange doelstellingen zijn hierin vervat en hiervan worden al uw interne bedrijfsdoelstellingen afgeleid en gedefinieerd op business en management niveau.

Marketing-, verkoop-, productie-, HRM. Logistieke plannen worden allemaal hiervan afgeleid en zijn tools voor u en uw managers om uw bedrijf daarheen te sturen waar U wilt Maar niet alleen dat Strategie levert u een winst verbetering op van minstens 30% (door onnodige kosten besparing) uw bedrijf wordt niet operationeel en uw medewerkers worden beter gemotiveerd door bijvoorbeeld de juiste verantwoordelijkheden en "Goal Congruence" waarbij de persoonlijke ambitie samenvalt met die bedrijfsdoelstellingen.

Uw efficiency en effectiviteit gaan omhoog U kunt sneller en adequater reageren op de markt (response time) en uw weerstand vermogen als bedrijf neemt zienderogen toe U kunt tegen een stootje ook als het tegen valt. Strategie is niet het zelfde als "Oh even een advertentie plaatsen" maar moet op externe markt en omgeving factoren en interne factoren worden gedefinieerd en is hoogwaardig specialisten werk.

Andero heeft juist die specialisten in huis en die gaan U als klant dus geld opleveren Direct al zodra ze binnen zijn en de voor analyse (Quick Scan) gemaakt hebben Die bevindingen worden, met U besproken. Hierin is ook een financiele- en economische verbeterings analyse ingepast.

Dan wordt de strategie ter verbetering gemaakt de zogenaamde Corporate Strategie " gedefinieerd. Soms zijn kleine maar essentiele aanpassingen nodig, Soms wat grotere. U als klant lijft interactief betrokken bij dit gehele proces zodat U alles kunt monitoren.

Weet U dat in Nederland 90% van alle bedrijven geen strategie maakt en terugvalt naar operationeel niveau (uitsluiten de uitvoering coordineren) terwijl het schip hun bedrijf de vereerde kant op vaart. ANDERO stuurt u de juiste kant op en waarborgt de continuiteit van uw bedrijf maar vooral van haar mensen.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek